Autobedrijf Joop Teuben | verkoop en inkoop van tweedehands auto's in Emmen | Drenthe

Autobedrijf Joop Teuben

Autobedrijf Joop Teuben is een universeel autobedrijf waar klanttevredenheid en service voorop staan. U vindt ons in de wijk Barger-Oosterveld in Emmen.

Wij bieden u een ruim aanbod aan betrouwbare en betaalbare occasions. Voor ons is van groot belang dat u een auto koopt waar u nog lang plezier aan beleeft. Wij zijn RDW erkend en de kilometerstanden worden gechecked door het NAP.

Naast het verkopen van occasions kopen wij ook auto's in. U kunt uw gebruikte auto bij ons te koop aanbieden of inruilen tegen een occasion. Dit geldt ook voor defecte auto's of auto's met schade. Indien u uw auto niet zelf kunt brengen dan kunnen wij deze in overleg bij u thuis, of op een andere locatie, komen ophalen.

Wilt u meer informatie? Of een afspraak maken? Bel ons op : 0591 - 622 159.

autobedrijf emmen

buitenstalling emmen

Afgesloten buitenstalling

Heeft u een caravan, camper, boot of ander groot vervoermiddel? Maar zelf te weinig ruimte om deze te stallen? Geen probleem! Wij hebben ruimte genoeg.

U kunt flexibel en langdurig gebruik maken van ons afgesloten buitenterrein. Wij zijn zes dagen per week geopend dus u kunt bijvoorbeeld uw caravan het hele jaar door komen ophalen voor korte of lange vakanties. Geef alstublieft wel even aan wanneer u komt zodat wij e.e.a. eventueel voor u kunnen klaarzetten. Stalling is al mogelijk vanaf € 75,00 per jaar, afhankelijk van het formaat.

Wilt u gebruik maken van onze buitenstalling? Neem dan even contact met ons op via de telefoon of e-mail. Vermeld hierbij alstublieft om wat voor object het gaat en wat de afmetingen zijn. Daarmee kunnen wij de prijs voor u berekenen.